ساخت درب و پنجره آلمینیومی
درب و پنجره آلومینیومی را بر اساس نوع پروفیل استفاده شده در آن می توان به 2 دسته ساده (معمولی) و دوجداره ترمال برک تقسیم کرد که توضیحات آن ها به شرح ذیل میباشد:
درب و پنجره آلومینیومی ساده معمولی
این نوع پروفیل ها برای تولید درب و پنجره های تک جداره و دوجداره ساده به کار میرود که از معایب آن میتوان گفت که درصد عایق بودن آنها بالا نبوده و درب و پنجره های تولید شده با آنها نمی توانند از هدر رفتن انرژی به طور کامل جلوگیری کنند.
پنجره های آلومینیومی دوجداره ترمال برک:
پنجره های آلومینیومی ترمال برک از فناوری پیشرفته ای برای بهبود بهره وری از انرژی و عایق صدا استفاده میکند. این نوع پنجره ها در نوار های عایق خود از اکستروژن های پلی آمید تقویت شده استفاده میکند و همچنین مابین شیشه های دو جداره در این نوع پنجره ها با استفاده از اسپیسر های لبه گرم انعطاف پذیر به عنوان موانع استفاده شده است تا کارایی خود را در حفظ انرژی و عایق بودن صدا به حداکثر خود برساند.
انواع یراق آلات آلومینیوم از نظر نوع بازشو
درب و پنجره های آلومینیومی همانند یو پی وی سی ها انواع مختلفی مانند:
تک حالته،دو حالته،فرانسوی،آکاردیونی و... دارند که تمام جنس های مورد استفاده در این نوع از درب و پنجره ها نیز از نوع درجه یک ترک(endow) و دارای 5 سال
گارانتی می باشد
مقایسه پنجره آلومینیومی با یو پی وی سی:
در مرحله اول با توجه به قوی تر بودن و باریک تر بودن متریال درب و پنجره آلومینیومی در مقایسه با یو پی وی سی میتوان به این موضوع اشاره کرد که این نوع پنجره میتواند فریم هایی با سطح بالایی از شیشه را تحمل کند.
در مرحله بعد به سازگار بودن این نوع از پنجره با محیط زیست میتوان اشاره کرد.
از ویژگی های مهم و جذاب این نوع از پنجره ها این است که خریدار میتواند پنجره مورد نظر خود را در طیف های گسترده ای از رنگ ها سفارش دهد.
همچنین درب و پنجره های آلومینیومی مقاومت بسیار خوبی نسبت به یو پی وی سی در بارابر عوامل جوی دارد